fbpx
×

AcademyCph · Havnegade 49 · 1058 København K

OM ACADEMY CPH

Her kan du læse om grundhistorien bag AcademyCph

Academy Cph er stedet hvormennesket møder mennesket

 

Academy Cph er en videreuddannelses platform i København

Vi tilbyder kurser, workshops, foredrag og efteruddannelse inden for personlig udvikling, det psykoterapeutiske og psykologiske område. Vores kursister kommer især fra den terapeutiske verden, det social- og sundhedsfaglige felt, samt skolevæsenet.
Endvidere har vi udviklet et solidt koncept, hvor vi specialdesigner videreuddannelsesforløb til arbejdspladser, rette specifikt mod deres målgruppe.

 

Hos Academy Cph træder du ind i et seriøst og nærværende studiemiljø. Vi har et skarpt fokus på de samfundsmæssige bølger, og vi holder øje med den nyeste forskning. Vi bryder gerne med tabuer, og vi går ikke af vejen for at opsøge emner med en vis kant. Vores danske og internationale undervisere og foredragsholdere er nøje udvalgt ud fra deres særlige erfaring og specialviden.

Vi ved hvor vigtigt, og udfordrende, det kan være at bevare den faglige gnist i arbejdet med andre mennesker. Derfor har vi skabt et Academy, som hjælper dig med at blive endnu klogere på hjerte, krop og hjerne. Vi brænder for de særlige øjeblikke, hvor ”mennesket møder mennesket”, og vi mener at relationen til hinanden er forudsætningen for personlig vækst og egen udvikling. Vores kurser er vedkommende, og indholdet er så målrettet, at du får et større overskud til at kigge både indad og udad, mens du optager ny viden og styrker dine kompetencer.

 

Vi bor i den mest charmerende del af København tæt på Kgs. Nytorv og Nyhavn. Vi har havnefronten som genbo, så du får mulighed for at holde pauser på kajen med udsigt ud over vandet. Området omkring havnefronten bugner med gode spisesteder, og vi bor ca. 10 min. fra metroen. Derudover er der mange parkeringsmuligheder i de omkringliggende gader.

Gennemsigtighed, mangfoldighed og ordenlighed er de bærende værdier for vores studiemiljø. Vi sætter mennesket i centrum på en særlig nærværende måde, og det forplanter sig ud i alt, hvad vi gør. Derfor er AcademyCph ”stedet hvor mennesker møder mennesker”.

 

KONTAKT OS