fbpx
×

AcademyCph · Havnegade 49 · 1058 København K

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Workshop marts 2019 – Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

HVEMPsykolog og forfatter Jytte Vikkelsøe

TYPEKursus

DATO 1. - 2. March

TID9.30 - 16.30

STEDWegeners gård, Gl.Kongevej 33, 1610 København - Gå til den hvide port i hjørnet til højre for nr. 33. Følg skilte !

DEPOSITUM1000 kr.

PRIS5000 kr.

Kærlighedens mysterie identificeret – Du forelsker dig aldrig i den forkerte

Har du lyst til at lære en helt ny metode til at hjælpe par med at vokse igennem deres mest fastlåste konflikter?

– Så kom til et 2-dages intensivt og udviklende fagkursus med Ph.d. og forfatter Jytte Vikkelsøe, som har skrevet bestselleren, Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte, hvor du vil lære metoden bag bogen.

OBS! 1.000 kr. rabat for studerende – angiv hvor du er studerende henne ved tilmelding.


Er du psykolog, psykoterapeut og/eller parterapeut, eller måske psykolog/psykoterapeut-studerende, professionel omsorgsperson, socialrådgiver, sundhedspersonel, socialarbejder eller anden professionel omsorgsperson med lyst til at lære at kortlægge parforholdets DNA, har du her muligheden for at deltage i en unik workshop, hvor den erfarne og kendte psykolog Jytte Vikkelsøe underviser i metoden bag bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte.

 

”Når par beretter om deres tidligere oplevelser i parterapi, hører jeg alt for ofte, at terapien hjalp dem på nogle punkter, men at de stadig ender fastlåste i det samme konfliktmønster, når der opstår uoverensstemmelser mellem dem. Terapien formåede, med andre ord, ikke at kortlægge forholdets DNA. Hvis par ikke bliver hjulpet til at forstå forholdets DNA, er det næsten umuligt at frembringe dybtgående vedvarende forandringer i relationen.”

– Jytte Vikkelsøe  

 

Du forelsker dig aldrig i den forkerte

Jyttes banebrydende bog, Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte kortlægger forelskelsens, kærlighedens og parforholdets inderste mysterie.

En af hendes mest opsigtsvækkende konklusioner er at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen.

Uden deres tilstedeværelse forelsker vi os simpelthen ikke. Det vil sige, at vi kun forelsker os i et menneske, der i sin personlighedsstruktur rummer et element, der igen og igen aktiverer den indre uforløste konflikt, vi selv bærer på.

Dette element, som Jytte Vikkelsøe kalder det krænkende element, er dog altid akkompagneret af et tilsvarende forløsende element. Så hvor det krænkende aspekt fastholder os i vores uforløste sår og skuffelser, bærer det forløsende element på modgiften, der kan hele selvsamme sår og skuffelser. Dette nye og relevante perspektiv åbner helt nye muligheder for, at hjælpe par til at vokse igennem deres mest fastlåste konflikter.

Kurset vil give dig:

Lær at kortlægge parforholdets DNA

Kortlægningen af det krænkende og forløsende aspekt er en absolut forudsætning for dybdegående og vedvarende forandring i ethvert parforhold.

Med udgangspunkt i bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte, vil Jytte Vikkelsøe, i et levende samspil gennem oplæg og øvelser, tage dig med ind i parforholdets allerinderste maskinrum og demonstrere, hvordan du kortlægger parforholdets DNA: den mytiske hårdknude.

Undervisningen veksler i fokus mellem hvorfor et pars problemer opstår, og hvordan terapeuten kan hjælpe dem videre til det liv, de længes efter.


Du kan se frem til to spændende dage med levende undervisning og konkrete øvelser, der giver dig helt nye muligheder for at hjælpe par til at vokse igennem deres mest fastlåste konflikter.

I løbet af de 2 dage lærer du:

Program:

Dag 1 – Kortlægning af parforholdets DNA

På dag 1 fokuseres på kortlægningen af parforholdets skjulte dynamik: Den mytiske hårdknude. Vi går i dybden med hvordan du:

Dag 2 – Frigørelsen af det krænkende aspekt og integrationen af det forløsende aspekt

På dag 2 fokuserer vi på, hvordan du bruger dynamikken bag den mytiske hårdknude i de mange situationer, hvor par, til trods for deres commitment til at tage ansvar for deres egen sår-reaktion, ikke evner det, og i stedet insisterer på det er den andens skyld.

Vi går i dybden med hvordan, du bruger dynamikken bag den mytiske hårdknude:

Det endelige opgør med det krænkende aspekt er først endelig afsluttet ved integration af det forløsende aspekt. Blivende resultater i parterapien afhænger heraf. Vi vil derfor også fokusere på:

Dette kursus vil altså hjælpe dig til:

Workshoppen er desuden en unik mulighed for personlig sparring med Jytte Vikkelsøe, som vil dele ud af sine mange indsigter og erfaringer fra sit terapeutiske arbejde med par i både Danmark og USA.


Om Jytte Vikkelsøe :

Jytte Vikkelsøe er Ph.d. i socialpsykologi med speciale i procesorienteret psykologi. Hun har boet i USA i næsten 20 år og har arbejdet internationalt som underviser, konsulent, kursusleder og foredragsholder i USA, Asien, Europa, Australien, New Zealand og Rusland. Jytte fokuserer på at forstå problemer, konflikter og andre kaotiske tilstande som dynamiske forandringsprocesser og spændende muligheder for vækst, hvad enten hun arbejder med enkeltpersoner, par, grupper eller organisationer. Hendes egen skilsmisse omkring årtusindeskiftet efterlod hende med et stort ubesvaret spørgsmål. Både hun og sin mand er psykologer, og begge arbejdede de med parterapi. Hvis ikke de, med al deres indsigt og viden, kunne overvinde deres parforholdsproblemer, hvordan skulle andre så kunne? Det blev startskuddet på ti års forskning, hvis foreløbige konklusioner er denne bog om dynamikken bag romantisk kærlighed.

For at få højest muligt udbytte og bruge tiden bedst muligt over disse to dage forventes det, at du læser Jytte Vikkelsøs bog ”Du forelsker dig aldrig i den forkerte” inden kursusstart.

Bogen kan evt. købes på : https://www.saxo.com/dk/derfor-forelsker-du-dig-aldrig-i-den-forkerte


Tilmelding

Udfyld tilmeldingsskemaet nederst på siden samt indbetal depositum på 1.000 DKK. Hvis det er din arbejdsplads, der betaler, skal du sende os arbejdspladsens EAN-nummer.

Reg nr.: 5991 / Konto nr.: 000 4027723

IBAN: DK11  59910004027723 / SWIFT: Danbdk22

OBS! 1.000 kr. rabat for studerende – angiv hvor du er studerende henne ved tilmelding.

Tilmeldinger er først registreret ved indbetaling af depositum og er bindende. Ved at udfylde tilmeldingsskemaet, samt indbetale depositum accepterer du AcademyCph’s betingelser.

Tilmeld dig i dag!

Vi glæder os til at blive klogere sammen!

Tilmeld dig nu

Her kan du tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema. Du hører fra os så snart vi har modtaget din anmodning.