fbpx
×

AcademyCph · Havnegade 49 · 1058 København K

Parterapi - live -med psykolog Jette Simon - KURSET ER UDSOLGT !!!!!

Parterapi- ‘live’ med psykolog Jette Simon- Kurset er udsolgt !!!!!!!

HVEMPsykolog og spec. i parterapi Jette Simon

TYPEKursus

DATO 6. - 7. April

TID9.30 - 16.30

STEDWegeners gård, Gl.Kongevej 33, 1610 København - Gå til den hvide port i hjørnet til højre for nr. 33. Følg skilte !

DEPOSITUM1000 kr.

PRIS5000 kr.

KURSET ER UDSOLGT !!!!!!! – vi håber at kunne gentage det på et tidspunkt 🙂

For første gang i Danmark kan du opleve parterapi i 6 live- demonstrationer, med den anerkendte og erfarne psykolog og parterapeut Jette Simon.

Giv dig selv to dage, hvor du kan få faglig næring, nye kompetencer og sparring med kompetente kollegaer inden for der parterapeutiske felt.

Jette vil på kurset demonstrere i alt 6 par-sessioner med terapeuterne/deltagerne som tilskuere.

Der vil være rig mulighed for dialog om parterapierne, teori og perspektivering sammen med Jette Simon

En enestående mulighed for at tilegne sig nye kompetencer der let kan omsættes til dit eget arbejde med par og familier.

Kurset er rettet mod :

Terapeuter, psykologer og professionelle omsorgspersoner der arbejder med par og familier. Psykoterapeutstuderende på de sidste to år er også velkommen.

Nb ! Du er meget velkommen til at opfordre par i dit eget netværk til at melde sig til kurset eller måske er det noget for dig og din partner.

Det er Jettes erfaring at parrene har stort udbytte af at se andre par arbejde, at kunne spejle sig i deres menneskelige udfordringer og at bidrage med refleksioner og inspiration til hinanden.

Se mere på : http://www.academycph.dk/kurser/har-du-og-din-partner-brug-for-parterapi-en-spaendende-unik-mulighed/

 Jette Simon arbejder emotionsfokuseret (EFT) har stor erfaring med modellen fra USA og fortæller at :

Kombinationen af par- arbejdet og gruppe-rammen skaber en hel særlig stemning, hvor vi lader os berøre af hinandens erfaringer, oplever vores fælles menneskelige udfordringer – med plads til lethed, humor og udvikling. Et set-up hvor gruppens energi bidrager til en utrolig støtte i parrenes investering og arbejde med hinanden.

Ramme :

 

Om Jette Simon :

Jette Simon er psykolog og specialist i psykoterapi og supervision med mere end 35 års erfaring i at arbejde med par over hele verden. Hun er leder af Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor. Desuden leder hun Dansk Center for EFT. I sit arbejde udviser Jette et dybt engagement og stor kompetence i at støtte par, med at udvikle dybe relationer og nære relationer, og i at skabe en atmosfære, hvor tillid, håb og nye muligheder kan vokse . Som underviser og supervisor  har Jette evnen til at skabe et trygt rum for læring og udvikling hvor teori og erfaring forenes. Jette Simon er certificeret af ICEEFT som EFT terapeut, EFT supervisor og EFT træner.

Tilmelding : 

Udfyld tilmeldings-skemaet nederst på siden

Hvis det er din arbejdsplads, der betaler, skal du sende os arbejdspladsens EAN-nummer.

Reg nr.: 5991 / Konto nr.: 000 4027723

IBAN: DK11  59910004027723 / SWIFT: Danbdk22

Tilmeldinger er registreret ved indbetaling og er bindende. Ved at udfylde tilmeldingsskemaet samt at indbetale kursusudgiften accepterer du AcademyCph’s betingelser.

Tilmeld dig nu

Her kan du tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema. Du hører fra os så snart vi har modtaget din anmodning.