×

AcademyCph · Havnegade 49 · 1058 København K

ACADEMY CPH FOREDRAG

Når tarmen taler med nervesystemet – Foredraget er udsolgt !!!!!!!!!!!!

HVEMErnæringsterapeut Mia Damhus

TYPEForedrag

DATO 6. - 6. February

TID19.00 - 21.00

STEDHavnegade 49, st. Kbh K

DEPOSITUM0 DKK

PRIS250 DKK

Foredrag med Mia Damhus

Mia Damhus er stifter af Center for Ernæring og Terapi, og medstifter af Institut for Integreret Behandling. Leder af uddannelsen til ernæringsterapeut (CET).

Har du lyst til at vide mere om sammenhængen mellem kost, følelser og nervesystemet?
Måske du er terapeut og ønsker at forstå hvordan dine klienters følelsesmæssige tilstand, påvirkes af den mad de indtager. Måske er du selv optaget af hvordan din egen kost har betydning for dit psykiske velvære.

Fra du starter dit liv, er mad forbundet med følelser. Men der er også konkrete biokemiske signaler, som påvirkes af dine kostvalg. Der er gode forklaringer på, hvordan vi kan føle os afhængige af bestemte madvarer, og ikke mindst betyder det meget, hvordan du fodrer dine bakterier! Tarmens nervesystem “taler” med resten af nervesystemet og med i den samtale er tarmfloraen som en afgørende betingelse for humør, energi og følelses-spektrum.

Mia Damhus giver dig en indføring – med nænsom hånd – i en kompleks indre verden fra en a la carte-menu. Jun giver konkrete gode råd til brug i arbejdet med dig selv og klienter.

 

Tilmelding

Udfyld tilmeldings-skemaet nederst på siden, samt indbetal depositum på 250 DKK. Hvis det er din arbejdsplads der betaler, skal du sende os arbejdspladsens Ean-nummer.

 

Reg nr.: 5991 / Konto nr.: 000 4027723

IBAN: DK11  59910004027723 / SWIFT: Danbdk22

 

Tilmeldinger er registreret ved indbetaling af depositum og er bindende. Ved at udfylde tilmeldings-skemaet, samt indbetale depositum accepterer du AcademyCph’s betingelser

 

Vi glæder os til at blive klogere sammen !

 

Tildmeld dig nu

Her kan du tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema. Du hører fra os så snart vi har modtaget din anmodning.