fbpx
×

AcademyCph · Havnegade 49 · 1058 København K

Mod, mildhed og mindfulness i moderne psykoterapi

Mod, mildhed og mindfulness i moderne psykoterapi – 3 dags workshop

HVEMMarianne Bentzen og Jakob Piet Jakobsen

TYPEEfteruddannelse

DATO 10. - 12. May

TID9.30 - 17.30

STEDCentralt i København

DEPOSITUM1000 kr.

PRIS6000 kr.

3 dage med Marianne Bentzen og Jakob Piet Jakobsen

Forankring og fordybelse af det bevidste nærvær for terapeut og klient

På dette 3-dages eksternat kursus i København vil vi arbejde med indstillinger og fordybelsesprocesser, der støtter modet, mildheden og mindfulness i livet. Kurset kommer til at forme sig som en dans mellem Jacob Piets mangeårige erfaring med at undervise internationalt på professionelle træninger efter Jon Kabat-Zinn’s MBSR, og Marianne Bentzens omfattende erfaring med at forbinde den neuroaffektive udviklingspsykologi med meditation; undersøgelsen af hvordan meditation kan støttes – eller hindres – af hjernens og personlighedens instinktive processer.

Mindfulness og psykoterapi handler dybest set om at realisere muligheden for at blive mere hel som menneske. Dette arbejde kræver mod til at møde sin egen helhed og mildhed til at integrere det, der er blevet skubbet bort. Det handler om at lære at møde andre mennesker, livet og døden med nærvær, mod og mildhed.

På kurset vil vi træne

Vi anbefaler at deltagerne sørger for at have åben tid om aftenen til mental fordøjelse efter dagens undervisning og praktiske træning.

 Kursets indhold:

Medbring hjemmesko eller varme sokker og behageligt tøj

Der vil være vand, kaffe og te, samt lidt snack i pauserne.

I frokostpausen er det muligt at gøre brug af områdets mange cafeer, eller man kan medbringe sin egen mad. Der er køleskab.

Læs mere om :

Marianne Bentzen (psykoterapeut MPF). Psykomotorisk psykoterapeut siden 1980, og har afholdt professionelle efteruddannelseskurser for psykoterapeuter, psykologer og psykiatriske behandlergrupper i indland og udland siden 1982. I et nært samarbejde med psykolog Susan Hart arbejder hun med sammenfatning af en neuroaffektiv udviklingspsykologi og dens anvendelsesmuligheder og har forfattet adskillige artikler og to bøger om emnet. Hun har modtaget meditationsundervisning af Jes Bertelsen, ph.d., siden 1991.

Jacob Piet Jakob, psykolog, ph.d.Forsker og certificeret underviser i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR). Har skrevet ph.d.-afhandling om virkningen af mindfulness-baseret intervention.Uddannet fra Center for Mindfulness ved Massachusetts Medical School i USA, hvor han har undervist og varetaget træning af professionelle. Har fungeret som behandler og konsulent på forskningsprojekter om mindfulness, og har gennem flere år undervist professionelle i formidling af mindfulness. Er forfatter til en række faglige artikler, bøger og bogkapitler om mindfulness.

Tilmelding :

Udfyld tilmeldingsskemaet nederst på siden samt indbetal depositum på 1.000 DKK.

Hvis det er din arbejdsplads, der betaler, skal du sende os arbejdspladsens EAN-nummer.

Sidste indbetalingsdag : 8.april 2019

Reg nr.: 5991 / Konto nr.: 000 4027723

IBAN: DK11  59910004027723 / SWIFT: Danbdk22

Tilmelding er først gældende når depositum er indbetalt.

Tilmeldinger er registreret ved indbetaling og er bindende. Ved at udfylde tilmeldings-skemaet, samt at indbetale kursusudgiften accepterer du AcademyCph’s betingelser.

Vi glæder os til at blive klogere sammen !

 

 

Tilmeld dig nu

Her kan du tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema. Du hører fra os så snart vi har modtaget din anmodning.