×

AcademyCph · Havnegade 49 · 1058 København K

ACADEMY CPH SEMINAR

Borderline og psykoterapi – en personlighedsforstyrrelse med mange ansigter

HVEMOverlæge, psykoterapeut Morten Kjølbye

TYPESeminar

DATO 12. - 13. March

TID9.30- 16.00

STEDCentralt i københavn

DEPOSITUM1.000 DKK

PRIS3.600 DKK

2-dages seminar med specialist i borderline personlighedsforstyrrelse overlæge og psykoterapeut Morten Kjølbye (DPF og DPS)

Der er mange grader af borderline. Alle psykologer, psykoterapeuter og fagpersoner inden for det socialfaglige felt, arbejder uundgåeligt med klienter/borgere der bærer præg af personlighedsforstyrrelsen.Ligeledes er mange privatpersoner der er berørt af et menneske med borderline. Det kan derfor være meget nyttigt at få indsigt i ,og redskaber til, at arbejde med de mennesker der hver dag er udfordret og psykisk forpinte.

Gennem de seneste årtier har forskning med al tydelighed vist, at der er god udsigt til bedring hvis klienter med borderline personlighedsforstyrrelse tilbydes relevant behandling, dvs. ugentlig psykoterapi i 1-2 år.

Borderline seminaret vil primært rette sig mod psykoterapeuter, psykologer og behandlere der arbejder med mennesker med borderline problemstillinger i psykoterapi.

 

Seminaret tilbyder

 

Enhver psykoterapi session rumme talrige dilemmaer og problemstillinger som man som psykoterapeut må forholde sig til. Psykoterapiforskning peger på at det bedste udbytte i en session opnås hvis terapeuten formår at fastholde arbejdet omkring 1-2 vigtige temaer.

Dette kræver at terapeuten er lyttende og fokuseret på detaljen i det patienten eller klienten siger således at det vigtigste tema udvælges og fastholdes.

 

Borderline personlighedsforstyrrelse er en alvorlig psykisk lidelse der medfører et bredt spektrum af problemer som:

 

Mennesker med bordeline personlighedsforstyrrelse har ofte haft negative oplevelser i deres opvækst, hvilket betyder at de ofte har negative forventninger til behandlings systemet. Samtidig kræver mennesker med borderline problemstillinger hjælp her og nu, hvilket ofte medfører at behandlingssystemet føler sig presset og ikke helt sjældent giver en behandling fokuseret på regulering af problemadfærd som selvskade frem for at afhjælpe den underliggende smerte som den selvskadende adfærd er rettet imod.

 

Om Morten Kjølbye

Arbejder i psykiatrien i Region Nordjylland og klinisk lektor ved Aalborg Universitetshospital. Han har arbejdet indgående med forskning i og forståelsen af personlighedsforstyrrelser, herunder borderline, og har blandt andet skrevet en del om de nye terapiformer med høje succesrater.

 

 

Tilmelding

Udfyld tilmeldings-skemaet nederst på siden, samt indbetal depositum på 1.000 DKK. Hvis det er din arbejdsplads der betaler, skal du sende os arbejdspladsens Ean-nummer.

 

Reg nr.: 5991 / Konto nr.: 000 4027723

IBAN: DK11  59910004027723 / SWIFT: Danbdk22

 

Tilmeldinger er registreret ved indbetaling af depositum og er bindende. Ved at udfylde tilmeldings-skemaet, samt indbetale depositum accepterer du AcademyCph’s betingelser

 

Vi glæder os til at blive klogere sammen !

 

Tildmeld dig nu

Her kan du tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema. Du hører fra os så snart vi har modtaget din anmodning.